Ontdek het Wilde Westen tijdens het Hemelvaartweekend

Hemelvaart 30 mei 2019 hebben we weer een dag vrij, wat is er nou leuker dan dit lange weekend samen met het gezin lekker weg te gaan. Een lang weekend in Attractie- & Vakantiepark Slagharen vol avonturen. Vanuit jouw vakantiehuisje ontdek je de attracties, shows en het waterpark.

Geniet van tijd met het gezin in onze gethematiseerde accommodaties

Met zeven type accommodaties is er voor iedereen een vakantiehuisje naar wens. Onze accommodaties hebben verschillende thema’s zoals; cowboys, American Indian, Nevada, Yellowstone, TexMex en een heuse Wigwam. Laat je onderdompelen in het Wilde Westen en blijf slapen als een heuse cowboy of indiaan. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en staan midden in de natuur op een steenworp afstand van het attractiepark. Echt een plek om je even terug te trekken en te relaxen.

Beleef de attracties en maak een ritje in de achtbaan

Met ruim 30 attracties hoef je je nooit te vervelen. Stap zo vanuit je bed de achtbaan in of word wakker in de wildwaterbaan. De keuze is reuze! Vaar samen tussen de cowboys en bizons door in de Wild West Adventure of zoek jullie accommodatie vanuit de Big Wheel. Plan ’s avonds alvast de attracties die jullie de volgende dag als eerste moeten uitproberen.

Vergeet je zwemkleding niet voor onvergetelijk waterplezier

Neem je zwemkleding mee, want een bezoek aan waterpark Aqua Mexicana mag niet ontbreken! Roetsj van de interactieve glijbanen met gave lichten en muziek. Kom spelen in de sprayparks of relaxen in de whirlpool. Schijnt de zon? Dan kun je buiten lekker spelen in het water en van de zon genieten op het strand.

Trek erop uit in het Vechtdal

Slagharen ligt in het groene Vechtdal in het noordoosten van Overijssel. Op het park zijn vele avonturen te beleven, maar ook in het Vechtdal is genoeg te doen. Er staan verschillende evenementen op het programma:

  • Dauwtrap fietstocht vanuit Ommen
  • Koppel Vechtival in Hardenberg
  • Openluchttheater in het bostheater in Ommen

Bekijk de volledige uitkalender van het Vechtdal. 

Ga mee op avontuur met Randy & Rosie

Onze mascottes Randy & Rosie staan te trappelen om jou te verwelkomen. Ze nodigen je uit in Sam’s Saloon voor de te gekke Randy & Rosie Show. Kijk je wel uit voor de ondeugende Red Bandits? Ontdek de trucs van illusionist Justin Ronday in de American Circus Show en sta versteld van de stunt van Alex de Brandweerman. ’s Avonds hoef je je niet te vervelen, want er is genoeg te doen. Wat dacht je van de Randy & Rosie Disco of de Family Game Show. Is jullie gezin beter dan andere families? Bingo mag uiteraard niet ontbreken. Maak kans op mooie prijzen, Sam verteld er alles over tijdens de Welkom Show op de aankomstdagen.