Vier Oud & Nieuw in Slagharen

Wil jij 2019 bijzonder afsluiten? Vier oud & nieuw in een attractiepark!

Oudejaarsdag kun je genieten van attracties & shows. Het is koopavond in de Main Street en verschillende attracties zijn langer geopend. Het is natuurlijk ook heel gaaf om een ritje te maken in de Gold Rush in het donker. Een aantal restaurants is langer geopend, zodat je nog een hapje kunt eten. Ook kan je klimmen in Black Hill Ranger Path en zwemmen in Aqua Mexicana.

Aftellen met Randy & Rosie

Randy & Rosie, Red Bandit John Batterson en Sam zorgen voor het vuurwerk. Vanaf 23.30 uur verzamelen we bij de fontein. Samen tellen we af: 10, 9, 8... Om klokslag 00.00 uur gaan alle remmen los en geniet je van een wervelende Wild West vuurwerkshow.

Boek jouw Oud & Nieuw vakantie

Tijdens Oud & Nieuw kun je ook diverse arrangementen boeken. De enige keuze die je moet maken, is wanneer je wilt komen en hoe lang je wilt blijven.

Diamond New Years Eve

  • Aankomst op 30 december en vertrek op 3 januari
  • Inclusief Diamond New Years Eve party 31 december
  • Onbeperkt toegang tot het attractiepark én Aqua Mexicana

Diamond New Years Eve Party

Feestelijk het nieuwe jaar afsluiten? Vier het met Randy & Rosie in onze Music Hall. Het programma begint om 19.00 uur en eindigt met het aftellen op het fonteinplein. Randy en Rosie wachten om 19:00 uur op je om de laatste avond van 2019 samen af ​​te ronden. Vanaf 19:30 verwelkomt Sam je in zijn salon om samen van het buffet te genieten. Tijdens het buffet nemen Randy & Rosie de tijd om u beter te leren kennen in de Meet & Greet. Om 20:00 uur kunnen de kinderen zich een weg banen door de kinderdisco van Randy & Rosie. Daarna kunt u vanaf 21.00 uur oudejaarsavond Ameezing Bingo bijwonen. Op tijd om 21:30 uur staat het spannende dessertbuffet met verschillende zoete lekkernijen voor u klaar. Om 22.00 uur zingen we de mooiste muzieknummers tijdens de musical Sing-a-long. Heb je geen prijs gewonnen bij de eerste bingo? Dan om 22:30 heb je nog een kans tijdens oudejaarsavond bingo. Om precies 11.30 uur bereiden we ons voor op het nieuwe jaar. Sam sluit de avond en samen met hem en Randy & Rosie gaan we naar het fonteinplein. Daar tellen we de minuten af ​​tot de jaarwisseling.

Voor de kinderen is er een onbeperkte ranja.

Gold New Years Eve

  • Aankomst op 30 december en vertrek op 3 januari
  • Inclusief Gold New Years Eve party 31 december
  • Onbeperkt toegang tot het attractiepark én Aqua Mexicana

Gold New Years Eve Party

Geniet van oudejaarsavond als een echte cowboy of cowgirl tijdens het Gold New Years Eve Package. Goud zoeken in de Gold Rush en rijden van A naar B in de Old Timers.

Red Bandit John wacht je om 18.00 uur op in de Sitting Bull Saloon. Kort daarna staat het Wild West-buffet klaar. Kip, ribben, patat, vegetarische lasagne en een saladebar maken het jaar compleet voor een echte cowboy.

Na het buffet vindt er een gezellig feest plaats. Het dessertbuffet wordt geserveerd om 20.00 uur. Tijdens het dessert loopt er een goochelaar rond. Na het dessert kan je in de prijzen vallen tijdens de oudejaarsavondbingo.

Aan het einde loopt Red Bandit John nog een rondje en eindigen we de avond om 22.30 uur.

Kortom, wat zijn jouw plannen voor Oud & Nieuw 2019?