Vakantiepark

Proef de sfeer van cowboys, saloons, wigwams en haciënda’s. In vakantiepark Slagharen kun je kiezen uit diverse Wild West-accommodaties (met alle gemakken van nu). Er is voor ieder wat wils!

Wie in vakantiepark Slagharen overnacht heeft de keuze uit diverse Wild West-accommodaties (met alle gemakken van nu). Een knusse Cowboy Cottage, de iets luxere Nevada- of Yellowstone-lodges of ons meest recente aanwinst: de Raccoon Lodge met maar drie volwaardige slaapkamers. Je kunt ook overnachten in een Wigwam Deluxe of een Colorado. Slaap je liever in je eigen tent of caravan, geen punt. Er is een camping.

"Mijn kinderen zijn er 3 dagen en hebben het er echt naar hun zin, even weg uit de dagelijkse sleur."

De huisjes zijn ruim met veel groen. Het is er opvallend rustig, heerlijk om een siësta te doen, een spelletje te spelen, of eindelijk eens dat boek te lezen waar je steeds niet toe kwam. Wil je vermaak en vertier, dan loop je zo het attractiepark in. Met meer dan 30 attracties hoef jij je niet te vervelen. Daarnaast is een groot deel van de winkels en take away restaurants geopend.

Als gast van het vakantiepark heb je onbeperkt toegang tot de attracties en in de meeste gevallen ook tot waterpark Aqua Mexicana*. Kinderen tot en met 12 jaar hebben toegang tot waterspeeltuin Sunny Beach, volwassenen mogen vanaf de waterrand meekijken.

*Aqua Mexicana is niet inclusief bij een verblijf op de camping. Vanwege een beperkte capaciteit moeten vakantieparkgasten ter plaatse een ticket met tijdslot reserveren voor Aqua Mexicana.