Gezellig uit eten

Een aantal van onze restaurants zijn na sluitingstijd van het attractiepark langer geopend zodat jullie lekker uit eten kunnen.

Cartwright's

In de Main Street vind je het à la carte restaurant Cartwright's. Dit restaurant is iedere avond tot 21.00 uur geopend. Geniet van een malse steak, spareribs of een gebakken zalmfilet. Ook voor de lekkerste cocktails of speciaal biertjes kun je hier terecht. De kinderen zijn niet vergeten want op de menukaart vind je speciale kindergerechten en leuke puzzels & raadsels.

Western Diner Buffet

Aan het fonteinplein vind je de Big Jake Dinner House hier kun je genieten van het Western Dinner Buffet. Tijdens het buffet heb je een ruime keuze aan salades, gerechten van de grill, pasta, warme groenten, pizza, friet en desserts. Kinderen kunnen een keuze maken bij het kidsbuffet. Het buffet is inclusief frisdrank, koffie en thee. Je mag maximaal 2 uur genieten van het buffet in de tijdsperiode van 16.00 tot 20.00 uur. 

Randy's Pizza & Pasta

Bella Italia! Geniet van verse pasta's, salades en pizza's. Randy's Pizza & Pasta is tot 20.00 uur geopend. Je kunt hier ook voor de hele familie een pizza van 50 cm doorsnee afhalen om lekker op te peuzelen in je vakantiehuisje. 

Music Hall

Zin om even lekker te snacken? De Music Hall is tot 23.00 uur geopend en hier kun je een lekker portie friet halen of één van onze heerlijke burgers. Bij de Music Hall kun je ook je friet afhalen en meenemen naar je vakantiehuisje. 
In de Music Hal zijn 's avonds verschillende activiteiten en shows voor vakantieparkgasten tijdens dit programma is de snackcounter ook geopend.