Borgstelling

Met het oog op eventuele schade welke tijdens je verblijf door toedoen van jou of jouw reisgenoten ontstaat, dien je uiterlijk bij aankomst op het park een eenmalige machtiging te verstrekken.

Dit betekent dat je niet vooraf een contant bedrag aan borg hoeft te betalen. In plaats daarvan machtig je ons om in geval van schade een bedrag van maximaal 250,- per accommodatie van jouw rekening af te schrijven. Indien je je accommodatie en ons park na afloop van je verblijf ‘schadevrij’ verlaat, wordt de machtiging uiteraard door ons vernietigd. Dit gebeurt uiterlijk vijf werkdagen na vertrek.

Wanneer je schade hebt gemeld of wanneer onze medewerkers na jouw vertrek schade aan of in de accommodatie aantreffen, dan zullen wij je binnen vijf werkdagen na vertrek een brief toesturen waarin wij de geconstateerde schade melden en je meedelen welk bedrag er naar aanleiding van de door jouw verleende machtiging geïncasseerd zal worden. Van de schade ontvang je ook een foto bij de brief.

Onze borgprocedure heeft betrekking op ‘schade’ in de breedste zin van het woord, welke wordt veroorzaakt door of te wijten is aan onze gasten. Hieronder wordt in elk geval verstaan: schade aan de accommodatie, schade aan de in de accommodatie aanwezige inventaris en schade aan overige zaken op het park. Om vast te stellen of er sprake is van schade, worden alle accommodaties door onze medewerkers voor aankomst en na vertrek gecontroleerd op schade.

Nevada Deluxe

Voor het gebruik van de jacuzzi bij de Nevada Deluxe wordt een extra borg van 100,- gevraagd. Dit bedrag dien je te voldoen als je de sleutel voor het gebruik van de jacuzzi bij de receptie komt ophalen en ontvang je retour, indien de jacuzzi in dezelfde staat wordt achtergelaten als deze is aangetroffen.