Eindschoonmaak

Wij brengen geen verplichte kosten voor de eindschoonmaak in rekening, deze zijn inclusief.

Je bent als huurder van een accommodatie echter wel verplicht de accommodatie en de daartoe behorende inventaris zorgvuldig te behandelen. Je dient de de accommodatie bezemschoon en in ordentelijke toestand op te leveren. Dat betekent geen vaat laten staan en de eventuele vaatwasser uitruimen, beddengoed afhalen en opvouwen, keuken, koelkast schoonmaken en de vuilniszak in de container plaatsen. 

Alle schade welke door of vanwege huurder of diens medegebruikers aan het gehuurde is aangebracht, dient voor vertrek bij de receptie te worden gemeld en zal direct worden afgerekend. Zie ook onze borgregeling. Onze huishoudelijke dienst controleert na vertrek de accommodatie en eventuele kosten zullen alsnog op de huurder worden verhaald.

Bij aankomst ligt er een schoonmaakpakketje in de accommodatie!

Tip! Via info@slagharen.com kun je onder vermelding van je reserveringsnummer een Vertrek & Relax bestellen. Niet denken aan het opruimen van de afwas, het bedlinnen van de bedden afhalen of de vuilnis wegbrengen. Wij zorgen ervoor dat dit allemaal wordt geregeld.

Zijn jullie accommodaties veilig en schoon?

Al onze accommodaties beschikken over een eigen terras, waardoor je veilig en verantwoord kunt genieten van het buitenleven.Alle accommodaties worden schoongemaakt door Fonville Schoonmaakbedrijven met Ozon water, een natuurlijke desinfectie en garantie van kwalitatief goede schoonmaak. In de accommodatie is er extra aandacht voor de schoonmaak van contactpunten, zoals handgrepen, deurklinken, lichtknopjes etc. Het is tijdelijk niet mogelijk om de bedden op te maken, linnen en handdoeken liggen gesealed in de accommodatie klaar.

Voor aankomsten in de maand juni kan de camping geboekt worden wanneer jouw kampeermiddel beschikt over eigen sanitair. Je kunt ook privé-sanitair bijboeken. Je krijgt dan toegang tot het privé sanitair van onze Wigwam Deluxe, op loopafstand van de camping (let wel: de afstand is verder dan normaal gesproken naar onze sanitair gebouwen). Dit geldt voor de maand juni. Vanaf 1 juli zijn onze sanitair gebouwen weer toegankelijk.  

Alle accommodaties en privé-sanitair worden met zorg door ons schoongemaakt. We besteden extra aandacht aan hygiëne.