Mindervaliden

Voor rolstoelgebruikers zijn er op het vakantiepark een aantal Nevada's en Cowboy Cottages aangepast.

Vanwege het Veilig Samen Uit protocol zijn de wachtrijen aangepast en is het niet mogelijk om via de uitgang naar binnen te gaan. 
Bezoekers met een beperking mogen wel aansluiten in de reguliere wachtrij wanneer dit kan. De bezoeker met een beperking moet zelf in en uit de attractie kunnen stappen of een begeleider bij zich hebben die hierbij kan helpen. 

Personeel mag hier niet bij helpen gezien de 1,5m afstand regel. Autipassen kunnen op dit moment niet gebruikt worden om toegang te krijgen via de uitgang. 

Deze accommodaties worden op aanvraag verhuurd en er zijn geen extra voorkeurskosten aan verbonden. Deze speciale accommodaties zijn alleen telefonisch te reserveren op 0523 – 683000.

Bij de Guest Service zijn op basis van beschikbaarheid rolstoelen te leen. Er geldt daarnaast een borg van 25,00 per rolstoel, deze ontvang je retour indien de rolstoel in dezelfde staat wordt teruggebracht als deze is meegegeven. Het is helaas niet mogelijk om vooraf een rolstoel te reserveren.

Rolstoelen kunnen alleen per dag worden verhuurd. Wanneer je een rolstoel voor meerdere dagen wilt huren raden wij je aan om zelf een rolstoel mee te nemen. Deze kunnen gehuurd worden bij bijvoorbeeld de thuiszorgwinkel of via de zorgverzekeraar.