Parkeren

De auto kan in de meeste gevallen naast de accommodatie worden geparkeerd, maar er zijn een aantal uitzonderingen. Lees hieronder voor een compleet overzicht van alle regelingen per accommodatie.

Cowboy Cottage of Hacienda
Maximaal 1 auto gratis per Cowboy Cottage of Hacienda. Voor een tweede auto bij het huisje brengen wij na toestemming van de afdeling Reserveringen 12,75 in rekening.

Yellowstone of Nevada
Maximaal 1 auto gratis per Yellowstone of Nevada. Helaas is een tweede auto op het vakantiepark niet toegestaan, maar kan deze gratis worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats tegenover de hoofdingang van het attractiepark.

Raccoon Lodge
Maximaal 1 auto gratis per Raccoon Lodge. Het is wel mogelijk om meerdere auto's op in een parkeerplaats naast het Raccoon Village te plaatsen. Uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Colorado City
Maximaal 1 auto gratis per stacaravan op de parkeerplaats van Colorado City. Deze auto dient aan de rand van het caravanterrein te worden geparkeerd.

Wigwamwereld
Maximaal 1 auto gratis per wigwam aan de rand van het wigwamterrein. Helaas is een tweede auto op het vakantiepark niet toegestaan, maar kan deze gratis worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats tegenover de hoofdingang van het attractiepark.

Camping
Maximaal 1 auto gratis per campingplaats. Helaas is een tweede auto niet toegestaan, maar kan deze gratis worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats tegenover de hoofdingang van het attractiepark.